Enzymová výživa

Edward Howell - Enzymová výživa

Jak jsou enzymy důležité. Proč je životně důležité, abychom konzumovali svou potravu v přírodním syrovém stavu? Co chybí v našem jídelníčku a proč jsme tak náchylní k nejrůznějším degenerativním chorobám? Který faktor obsažený v potravě hraje klíčovou úlohu přo odhalování tajemství dlouhověkosti? Autor, jeden z průkopníků biochemie a dietetiky v Americe, se zabývá nejdůležitějším objeveným faktorem ve výživě od objevu vitaminů a minerálů – enzymy, které jsou přítomné v každé syrové potravině.

Příspěvek byl publikován v rubrice Zdraví se štítky a jeho autorem je PDF Knihy. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *